Legenda Budak Pelik : Merungkai Misteri Banglo

RM 12.90

Legenda Budak Pelik : Merungkai Misteri Banglo Lama!

In stock

SKU: 9789674495770 Category: Tags: ,

Description

SINOPSIS:

Aku ada sekumpulan kawan yang pelik. Nak tahu apa yang peliknya?

A. Budak Pelik 1

Budak lelaki milenium yang terperangkap dalam dunia manusia purba. Dia ni terlepas dari muzium agaknya?

B. Budak Pelik 2

Makan buku, tidur buku, mandi buku. Dia ni punyalah genius. Aku syak, dia minum air rebusan buku kut.

C. Budak Pelik 3

Dia ni pemburu alien. Makin lama, aku rasa dialah alien yang sebenarnya.

D. Budak Pelik 4

Ratu jatuh. Rekod jatuhan tertingginya ialah 77 kali sehari. Tapi semangatnya tak pernah jatuh. Aku salute lah!

E. Budak Pelik 5

Eh… Aku pun termasuk dalam budak pelik ke? Takkan sebab almari aku penuh baju warna hitam dah jadi pelik. Hello, hitam tu pink bagi aku okay…

There are no reviews yet.

Be the first to review “Legenda Budak Pelik : Merungkai Misteri Banglo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *